Események betöltése

Puska Nóra – Lomi Lomi Nui és fejmasszőr

Amióta az eszemet tudom, az emberek érdekeltek leginkább, tudtam, hogy valahogy segíteni szeretnék, csak a módja volt sokáig kérdés.
Mindig is éreztem, hogy az élet nem lehet csak annyi, amennyit látok belőle, kell lennie valaminek ezen túl is. Már fiatalon is ezt kutattam, kerestem, először kívül, aztán egyre inkább önmagamban. Tapasztalatom és hitem szerint rengeteg blokkot, traumát, gátat hordozunk magunkban, amik megakadályozzák, hogy hozzáférjünk a valódi képességeinkhez. Így az elmúlt 20 évben különböző önismereti és blokkoldási technikákat hívtam segítségül, hogy tisztuljak, épüljek.
Ennek a folyamatnak a részeként jutottam el az érintéshez és érkezett az életembe a Lomi Lomi Nui és az ALOHA fejmasszázs. Egyik sem csak egy masszázs, hatásukra olyan képességeim jöttek a felszínre, amikről már azt hittem, hogy nincsenek meg bennem és a mai napig folyamatos oldódásokat élek meg általuk. Amikor teljes figyelmet és elfogadást kapok valakitől, biztonsággal mélyülhetek el önmagamban. Ez a mód nem tesz függővé senkitől, senki nem mondja meg, hogy mit kellene tennem, éreznem, gondolnom. Magam jöhetek rá mindenre, és így rátalálhatok a saját erőmre. Ennek lehetősége teremtődik meg ezen masszázsok során, számomra ezt jelenti az ALOHA.

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Szeretsz érinteni? Szeretsz kényeztetni? Szeretsz szeretni? Szeretsz szeretve lenni? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, tarts velünk és tapasztald meg az ALOHA érintést egy bemutató és workshop keretében. Mély kapcsolódás a lelkünkhöz a fej masszírozásán keresztül? Megélni a mély intimitást a fej masszírozásán keresztül? Ellazulhat az egész testem, miközben csak a fejem masszírozzák? A válasz: IGEN. Miben segíthet az ALOHA Érintés? Az ALOHA Érintés és Fejmasszázs egy szeretetteli, gondoskodó, előítélektektól mentes érintések és masszázsmozdulatok összessége. Szellemnek, léleknek és fizikai…

Tudj meg többet »