Események betöltése

Schmidt Kata – “Érintés varázsa” – masszőr

Te legutóbb mikor öleltél át valakit vagy érintettél meg valakit? Az érintés, a testi kontaktus alapvető szükséglete az embernek. Ugyanolyan fontos, mint az evés, az ivás, vagy az alvás. Az érintés, az ölelés összeköti az embereket. Az érintés számomra a legcsodálatosabb dolog, amivel kifejezhetem a szeretetemet.

Több éves külföldön tartózkodásom alatt megtapasztaltam az érintés hiányának negatívumait: az érzelmi elsorvadást, kiüresedést. Szerettem volna változtatni, és újra régi önmagamra lelni. Jelentkeztem a Nemzetközi Shiatsu Iskola Alaptanfolyamára. Fantasztikus élményben volt részem azon a hosszú-hétvégén, elvarázsolt és magával ragadott a Shiatsu technikája. Mély megnyugvást és szeretetet éreztem a kezelések alatt és után – akkor is, amikor adtam, akkor is, amikor kaptam. El is döntöttem, hogy jelentkezem a következő induló modulra. Az első fél éves képzés alatt még külföldön éltem, és minden itthon töltött hétvége után egyre jobban éreztem magam a bőrömben. Feltöltött az a fajta teljes figyelemmel adott érintés, masszázs és tudtam, hogy ez az a terápia, ami átsegít a nehéz időszakokon. Minden egyes hazalátogatás alkalmával aztán egyre nehezebb volt újra és újra visszautazni a megszokott, de idegen világba. Az egyik utazás alkalmával döbbentem rá, hogy én haza akarok jönni, a szeretteimmel lenni, találkozni velük személyesen és jelen lenni. Másnap reggel felmondtam. Megkönnyebbültem és csodásan éreztem magam, hogy új életet kezdhetek megint, új kalandok várnak a Shiatsu és a masszázs világában. Azóta elvégeztem több tanfolyamot, ahol megtapasztaltam az érintés lelki blokkoldó hatásait, és a testre gyakorolt gyógyító erejét. Szeptember végétől folytatom tanulmányaimat a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, hogy tudásomat elmélyítsem, és hogy tovább haladjak az önismeret útján. Szeretném átadni és közvetíteni a szeretet energiáját a masszázsokban alkalmazott érintéseken keresztül. Kezelés közben mély, ellazult állapotba kerülök, befelé figyelek és ráhangolódok a partnerem rezgéseire, hogy a legnagyobb összhangban tudjunk egymással kapcsolódni. Ha úgy érzed, szeretnél megbarátkozni az érintéssel, vagy egyszerűen hiányzik, akkor várlak szeretettel!

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 11:00 - március 29. 14:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

TELE A PUTTONYOM masszázs. Ugye, nem ismered? Kifejezetten fejfájásra, nyak- és vállmerevségre állítottam össze ezt a kezelést, hogy a tavaszi fáradtságot felváltsa a frissesség, az újjászületés! Próbáld ki! Add át magad svédmasszázs, a shiatsu és az indiai fejmasszázs fogásaiból, illetve a köpölyözésből megalkotott kényeztetésnek! TELE A PUTTONYOM masszázs elérhető a fesztiválon a következő időpontokban, ne felejts el időpontot foglalni! 2020.03.28. Szombat 11.00-14.00 2020.03.28. Szombat 17.30-20.30 2020.03.29. Vasàrnap 11.00-14.00 A kezelés időtartama 45 perc, ára 4000,-Ft. A kezelés az Érintés Fesztivál…

Tudj meg többet »