Események betöltése

Szabó Zsófia, MA-URI tréner és terapeuta

Elérni azt az állapotot, amikor testünk minden sejtje örül és lélegzik. Amikor a magunk teljességében élünk mindentől függetlenül. Amikor szívünk, erőnk és bölcsességünk életre kel. Ez nem csak egy álom, vagy az élet ritka ajándéka, hanem mindennapjaink valósága lehet.

Az eszközök, amelyeket a MA-URI-ban használunk, egyaránt támogatnak bennünket fizikai, érzelmi és szellemi síkon. Ilyen a zene, a tánc, a légzés, az érintés és az a komplex gyakorlati tudás, mely mindezek mögött rejlik. Az egész célja pedig nem más, mint az energia- és tudatossági szintünk növelése.

17 éve foglalkozom MA-URI-val, közel ennyi időt töltöttem különböző jógairányzatok gyakorlásával, oktatásával és az ezt megelőző időszakban is emberekkel foglalkoztam segítő szakmában.

Az elköteleződésem továbbra is és egyre inkább az élet teljességének megélése.

Honlap: www.ma-uricentrum.hu

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A felszabadult és felszabadító érintés (létezés) ajándéka. Lehet élni és lehet ÉLNI. Lehet érinteni, és lehet ÉRINTENI. Te melyiket szereted, szeretnéd? Mi a nagybetűseket. 🙂 A MA-URI az ÉLET és az ÉRINTÉS művészete. A szó jelentése pedig: korlátoktól mentes, szabad ember. A foglalkozás során felfedezzük az ÉRINTÉS különböző dimenzióit, és azt keressük, hogyan tudunk kapcsolódásainkban egyre szabadabban létezni. Ezen a workshop-on eljutunk ide :). MA-URI az élet és az érintés művészete. A szó jelentese: korlátoktól mentes ,szabad ember. Például az ítélkezéstől szabad ember. Az azonnali ítéletalkotás…

Tudj meg többet »