Események betöltése

Zám Zoltán – Intuitív masszőr, Theta Healing konzulens és a Cselekvő Férfi Erő alapítója

Dolgoztam mérnökként, aztán jártam Indiában, ott végeztem meditációs trénerként, elmerültem az érintés és masszázs világában, valamint Theta Healing és más energiagyógyászati módszerekben. Mindezeket, amit tanultam, tapasztaltam integrálom az egyéni kezeléseimben és csoportos foglalkozásaimon. Úgy érzem, abban tudom támogatni a hozzám fordulókat, hogy egyre közelebb kerüljenek önmaguk természetes működéséhez minden szinten. Egyedi látásom és érzékelésem által új nézőpontokból tudom megvilágítani a dolgokat. Szeretek olyan intuitív tereket létrehozni, amiben önmagunk lehetünk, ezáltal közelebb kerülve a teljességükhöz. Ezekben a terekben ötvözöm a mozgást, az érintést, a meditációt a tudatos jelenlét által.

Egyik ilyen tér, ami fontos a szívemnek, a Cselekvő Férfi Erő projekt, amit Lévai Brúnó barátommal és társammal alapítottunk. Férfiaknak szóló programokat tartunk, aminek a fókusza önmagunk, belső erőnk, férfiasságunk megélése, és a bennünk lévő potenciál felszabadítása. Mindezt szívünkhöz kapcsolódva, sebezhetőségünk és érzelmeink vállalásával.

Az Érintés Fesztiválon is szeretnénk bemutatkozni és megmutatni, hogy a férfiak együttműködve, egymást támogatva is haladhatnak előre az önmegvalósítás útján.

Cselekvő Férfi Erő Facebook: www.facebook.com/cselekvoferfiero

Telefon: 06 30 7604072

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Férfiaknak szóló csoportunkon, megtapasztalhatod a férfi közösség támogató erejét. Mert lehetséges, hogy férfiak együtt vannak azért, hogy támogassák és erősítsék egymást. Lebontjuk az ehhez kapcsolódó tabukat és tévhiteket. A Cselekvő Férfi Erő csapata férfiakat segít hozzá belső erejük megtalálásához, és megéléséhez. Az Erőben levés egyik fontos eleme, hogy hogyan tudunk más férfiakhoz kapcsolódni, hogy mennyire tudjuk bennük a barátot, bajtársat, szövetségest látni. Cselekvő Férfi Erő Facebook: www.facebook.com/cselekvoferfiero

Tudj meg többet »