Események betöltése
19
szeptember

ALOHA Érintés és Fejmasszázs workshop (csoportos foglalkozás)

2020-09-19 13:30 - 15:00
  • Ez az esemény elmúlt.

Szeretsz érinteni?

Szeretsz kényeztetni?

Szeretsz szeretni?

Szeretsz szeretve lenni?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, tarts velünk és tapasztald meg az ALOHA érintést egy bemutató és workshop keretében.

Mély kapcsolódás a lelkünkhöz a fej masszírozásán keresztül?

Megélni a mély intimitást a fej masszírozásán keresztül?

Ellazulhat az egész testem, miközben csak a fejem masszírozzák?

A válasz: IGEN.

Miben segíthet az ALOHA Érintés?

Az ALOHA Érintés és Fejmasszázs egy szeretetteli, gondoskodó, előítélektektól mentes érintések és masszázsmozdulatok összessége. Szellemnek, léleknek és fizikai testnek egyaránt segít aban, hogy újra harmóniában legyünk Önmagunkkal. Mély relaxációban megtapasztalhatunk olyan érzéseket, folyamatokat, rájöhetünk összefüggésekre, melyek éber állapotunkban rejtve maradnak. Kiválóan alkalmas még relaxációra, kisebb fejfájások csökkentésére, elmulasztására, a fejbőr keringésének fokozására, a szem fáradtságának csökkentésére, az arcbőr keringésének, tápanyaggal való ellátásának fokozására. Rendszeres használatával elérhető a migrénes fejfájások hatékony csökkentése, alvászavar problémák csökkentése, a hajhagymák növekedésének fokozása, az arcbőr rugalmasságának növelése, hogy néhány jótékony hatását említsem.

A néző aktív vagy passzív részesévé válhat az előadásnak aktuális szükségletétől, érzéseitől, állapotától függően, ami a bemutató alatt is változhat. Lehet, hogy túlcsorduló szeretetével ajándékozza meg a jelenlévőket, lehet, hogy töltekezik mások érintésével és lehet, hogy a megfigyelő szerepében fog különleges élményekkel gazdagodni.

Nézők és Aloha érintők egy térben válnak egymás kezelőivé és kezeltjeivé.

Részletek

Dátum: 2020-09-19
Időpont: 13:30 - 15:00

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760

Szervezők

Előadó/oktató: ? Pintér Árpád Zoltán – érintő, masszázs oktató
Előadó/oktató: ? Puska Nóra – Lomi Lomi Nui és fejmasszőr