Események betöltése
22
április

Édenterv, avagy a varázslatos másik – LEMangURIA élettánc (csoportos foglalkozás, 90 perc)

április 22. 19:30 - 21:00

James Hollis azonos című könyve a névadója ennek a foglalkozásnak, ahol elmélázunk azon, milyen lehetett az Édenkert és ha létezne, vajon milyen élményeink lennének ott. Megjelenítjük a leszületést az Édenbe, a kiválást az ősi egységből, megtapasztaljuk a csodálatot, a kígyó csábítását és az önátadást, a másik emberi lénynek, a varázslatos másiknak.

A LEMangURIA Szabad tánc, mely kortól, nemtől és táncos előképzettségtől független mozgásforma. Önismereti út, melyen mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalsz.

A foglalkozások során érzéseinken és mozdulatainkon keresztül kapcsolódunk a lelkünk világához, testünkhöz, és megértő szellemi folyamatainkhoz.A tánc élményt adó, gyógyító, személyiség- és lélekformáló ereje által megérted belső folyamataid, felfedezed erősségeid, képességeid, fejleszted a kreativitásod, valamint megismerkedsz a haladást gátló blokjaiddal, félelmeiddel, sémáiddal és a táncoddal oldod fel azokat.  Így megtapasztalod a szabadon mozdulás könnyedségét, felszabadultságát, örömteliségét és új nézőpontokból kezded el látni a világot.

Részletek

Dátum: április 22.
Időpont: 19:30 - 21:00
Esemény kategóriák: , ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760