Események betöltése
23
április

Érintés és masszázs otthon – Egyszerű és hatékony praktikák otthonra (csoportos foglalkozás)

2023-04-23 11:00 - 12:30
  • Ez az esemény elmúlt.

Ezen a workshopon olyan egyszerű, de nagyszerű dolgokat tanulhatsz az érintésről és a masszázs általános alapjairól, amivel gyakorlatilag kezdő/amatőr masszőrré tudsz válni, és kellemes, szeretetteljes élményeket tudsz okozni szeretteidnek, barátaidnak otthon. Megtanulhatod, hogy mindenféle előképzettség és tapasztalat nélkül hogyan érj hozzá valakihez, hogy az biztosan kellemes legyen neki. Olyan egyszerű, célirányos praktikákat sajátíthatsz itt el, amikkel bárhol, bármikor örömet és megkönnyebbülést tudsz okozni ismerőseidnek, és amikkel érdeklődőként betekintést nyerhetsz a fizioterápia világának legalapvetőbb elveibe és gyakorlataiba.

A workshop felépítése:

Rövid elméleti alapozást követően párokba állva egymáson tanulunk különböző alap szintű masszázs fogásokat, melyekkel a hétvégét követően otthon is frissíthetjük egymást. Olyan gyakorlatokat veszünk, melyekhez semmilyen előkészület és előképzettség nem szükséges, nem kell sem masszázságy, sem olaj, de még csak le sem kell vetkőzni hozzá. Csupán leülünk, a párunk mögénk áll/ül, és a vállunkon, nyakunkon, lapockáinkon olyan dolgokat csinál, úgy ér hozzánk, hogy az mosolyra fakaszt minket, és megkönnyebbülést hoz csakúgy mentálisan, mint fizikálisan.

Miért hasznos még ez a workshop?

A fentiek mellett egyúttal azért is, mert általa kipróbálhatod magad a fizioterápia világában, és eldöntheted, hogy érdekel-e annyira a dolog, hogy esetleg rálépj erre az útra, és magad is elvégezz valamilyen tanfolyamot. Afféle kezdő lökést is adhat azoknak, akik kipróbálva magukat úgy érzik, hogy van érzékük az érintéshez, vagy csak simán szimpatikus nekik ez a világ, és szeretnék jobban elmélyíteni tudásukat.

Részletek

Dátum: 2023-04-23
Időpont: 11:00 - 12:30
Esemény kategóriák: ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760

Szervező