Események betöltése

Barabás Béla és Hudry Kata – táncterapeuta, önismereti fejlesztő, coach, argentin tangó tanárok, előadóművészek

A mozgás, a tánc, a non-verbális kommunikáció segítő és gyógyító erejének elkötelezett hirdetői és nagykövetei, táncosok, előadók, képzett életviteli táncsadók és táncterapeuták: Hudry Kata és Barabás Béla közösen vezetik saját, Budapest belvárosában 15 éve működő iskolájukat, a KITango Budapestet.

Munkásságuk középpontjában a test harmonikus mozgásfolyamatainak és a tudat összhangjának megteremtése áll: a személyes önkifejezés, a kapcsolódásban való megélése saját magunkkal, a partnerrel és a külvilággal. Alapvetésük, hogy egy harmonikus élet összetevői, jelentősen hasonlítanak egy harmonikus és jól működő tánc megalkotásához, melyben a női, befogadó energiák és a férfi, kiáramló energiák összhangjának megteremtése elengedhetetlen. Ennek gyakorlatához kiváló eszköztárat biztosít az argentin tangó, amely csakis az improvizációban, az élet – a táncban a zene – folyamatos változásaiban mutatja meg igazi erejét. Táncuk és foglalkozásaik minden mozzanata önmagában hordozza a pillanatok megismételhetetlenségét, a teljes improvizációt.

A táncoktatói és a belső folyamatokat segítő tevékenységük mellett vezetői tréningek, mentorprogramok és önismereti, tánc- és mozgásterápiás foglalkozások vezetői. Számos külföldi országban tanítottak és léptek már fel, oktatói, segítői tevékenységükkel párhuzamosan évek óta rendszeres vendégművészek a Nemzeti Táncszínház színpadán és egyben az Argentin Tangó Táncszínház szólistái is.

Honlap: www.kitango.hu

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.