Események betöltése

Bilics Tímea – LEMangURIA foglalkozásvezető, Önismereti mentor, Coach – a tudatos társkeresés szakértője

Pici gyerekkorom óta csodálattal tölt el a tánc, egy szép kar- vagy lábmozdulat, a hajlékony test. Életem folyamán rengeteg műfajt kipróbáltam, majd már felnőttként, az önismereti utat járva találkoztam mozgásmeditációs, illetve táncterápiás módszerekkel. A belső világom szabad mozdulatokban való megnyilvánulása egy olyan élmény volt számomra, amely rögtön magával ragadott.

Több módszer kipróbálása után találkoztam a LEMangURIÁval, ebben tudom legmélyebben megélni a lelki folyamataimat.
A LEMangURIA szabad tánc, mely kortól, nemtől és táncos előképzettségtől független mozgásforma. Önismereti út, melyen mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalsz. A foglalkozások során érzéseinken és mozdulatainkon keresztül kapcsolódunk a lelkünk világához, testünkhöz, és megértő szellemi folyamatainkhoz.

A tánc élményt adó, gyógyító, személyiség- és lélekformáló ereje által megérted belső folyamataid, felfedezed erősségeid, képességeid, fejleszted a kreativitásod, valamint megismerkedsz a haladást gátló blokkjaiddal, félelmeiddel, sémáiddal és a táncoddal oldod fel azokat. Így megtapasztalod a szabadon mozdulás könnyedségét, felszabadultságát, örömteliségét és új nézőpontokból kezded el látni a világot.

A LEMangURIA számomra megnyugvást ad, biztonságérzetet, a „jó itt lenni” érzést. Továbbá az odatartozást, felszabadulást, teljes elfogadást, önmagamat. Ugyanakkor jelenti a szeretetet, adást és a kapást, az együtt-et, a folyamatos fejlődést, tágulást, mélyülést és áramlást.

Számomra a tánc mára már az önkifejezés eszköze, ellazít, ugyanakkor feltölt és energetizál. Elengedhetem a mindennapok stresszét, átadom magam a flow élménynek, megélem a legbensőbb vágyaimat, kreativitásomat, a nőiességemet és kapcsolódhatok más emberekkel.

Mindezt az élményt szeretném átadni a foglalkozásaimon a résztvevőknek is.

Telefon: 06 20 4109113

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Kapcsolódási mintáink gyerekkorunkban alakulnak ki és egész életünkben elkísérnek bennünket. Ezen a foglalkozáson arra nézünk rá és tudatosítjuk, hogy hogy is vagyunk velük pontosan. Vajon hogyan kapcsolódom embertársaimhoz és mit várok egy kapcsolattól vagy párkapcsolattól? Kapcsolódom-e másokhoz, vágyom-e rá vagy inkább magányos farkasként rovom az útjaimat? Vajon azért vagyok magányos farkas, mert tényleg nem vágyom a kapcsolódásra vagy mert félek kapcsolódni vagy mert nem tudom, hogy kellene? Hogyan kapcsolódom magamhoz, kapcsolódom-e magamhoz egyáltalán vagy a külvilágra figyelek? Vajon inkább vezetni…

Tudj meg többet »