Események betöltése

Bilics Tímea – LEMangURIA foglalkozásvezető, társkeresési szakértő, integrál tanácsadó, coach, önismereti mentor

Bilics Tímea vagyok, LEMangURIA foglalkozásvezető, társkeresési szakértő, integrál tanácsadó, coach, önismereti mentor.

Mindennapjaimban összefonódik az irodalom, a mozgás, a tánc, az önismereti út és társkeresők kísérése.

A tánc, egy szép kar- vagy lábmozdulat, a hajlékony test pici gyerek korom óta csodálattal tölt el. Életem folyamán számos műfajt kipróbáltam, majd már felnőttként, az önismereti utat járva találkoztam mozgásmeditációs illetve táncterápiás módszerekkelm, így a LEMangURIA élettánccal is. A belső világom szabad mozdulatokban való megnyilvánulása egy olyan élmény volt számomra, amely rögtön magával ragadott. A LEMangURIA számomra megnyugvást ad, biztonságérzetet, a „jó itt lenni” érzését, a folyamatos fejlődést, tágulást, mélyülést és áramlást.

Foglalkozásaimon olyan komplex élmények átadására törekszem, melyben a mozgás és a zene segítségével ismerünk rá legmélyebb motivációinkra, fejezhetjük ki szükségleteinket és élhetjük meg a “közös” és “együtt” mélyre ható élményét, a többi emberrel való kapcsolódáson keresztül.

Következő Események

2023. április

22
április
április 22. 00:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

James Hollis azonos című könyve a névadója ennek a foglalkozásnak, ahol elmélázunk azon, milyen lehetett az Édenkert és ha létezne, vajon milyen élményeink lennének ott. Megjelenítjük a leszületést az Édenbe, a kiválást az ősi egységből, megtapasztaljuk a csodálatot, a kígyó csábítását és az önátadást, a másik emberi lénynek, a varázslatos másiknak. A LEMangURIA Szabad tánc, mely kortól, nemtől és táncos előképzettségtől független mozgásforma. Önismereti út, melyen mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalsz. A foglalkozások során érzéseinken és mozdulatainkon keresztül kapcsolódunk a…

Tudj meg többet »