Események betöltése

Bori Anita – Szexuáls önismeret

Tanulmányaim mellett szerteágazó és mély önismereti munkámból merítek szexuálterápiás üléseimen. Megfelelő érzelmi, szellemi és fizikai körülmények között kivirágzik az élet és az organikus, egyedi szexualitás: ez a személetem. Alapvető törekvésem a klienshez való érzelmi átérés.
TestSzobrász kezeléseket is adok, mely a fasciarétegekkel dolgozik, kötőszöveti érintéssel: testtartásjavítás és igen intenzív önismereti út. Minden folyamat egyedi, 3 és 12 kezeléses szériában hosszan, akár életen át tartó változást idézve elő.

Következő Események

2023. április

23
április
április 23. 13:30 - 15:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Érzéki érintés, érintésterápia, kötőszöveti érintés - ezek mind taktilis úton ható módszerek. A “Svédasztal”-on megkóstolhatod, mely rétegedből, milyen szándékkal, mikor, mennyire finoman, mélyen, hosszan érints, mindezzel nagyot fejleszthetsz az érintéskultúrádon. Párban fogtok dolgozni, forgó rendszerben, a személyes határok legmesszemenőbb tiszteletben tartásával. Várlak szeretettel! (max 24 fő)

Tudj meg többet »
23
április
április 23. 17:30 - 19:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Ismerős az az érzés, amikor hallasz valami tuti szextippet, kipróbálod és nincs eredménye? Vagy amikor kinézel magadnak és megtanulsz egy (ismert) technikát és egyszerűen képtelen vagy gyakorolni otthon aztán? Vagy gyakorolni tudsz, de eredményt, sikert, fejlődést nem tapasztalsz? Szívesen elmondom erről a jelenségről a saját tapasztalataimat és gondolkodhatnánk erről közösen is, nagyon kíváncsi vagyok, mire jutunk együtt!

Tudj meg többet »