Események betöltése

Farkas Renáta, Komplex Művészeti Terapeuta, Nőiségfejlesztő Mentor, Táncoktató

A tánc a test ünnepi viselete. – szoktam mondani óráimon. És ha már mindig kéznél van, miért ne használhatnánk tudatosan a testünket, miért ne lehetne az önkifejezés egyik eszköze, mellyel a nőiességünket, lelkünk felszabadítását, önvalónk teljességének megélését támogathatjuk?

Számomra elképesztően izgalmas az emberi lélek, az életutak sokszínűsége, és az, hogy egy-egy elakadt élethelyzetből hogyan lehet megtalálni a kiutat. Táncosként nem volt kérdés, hogy a művészetek iránya felől közelítsek a lélek mélységéhez, így lettem Komplex Művészeti Terapeuta. Főként nőkkel foglalkozom, hiszem és élem a mindennapjaim során, hogy a nőiség csodás útját egymástól tanuljuk, egymásnak adjuk tovább. Munkám során a népmesék szimbólumrendszerét, a természetmisztikát és a mozdulatok sokszínűségét használom, mely eszközök segítenek a testtudatosságban, lágyságot, harmóniát hozva a rohanó hétköznapokba.

Ismerd Önmagad!

www.farkasrenata.com

https://www.facebook.com/womancity.fr

Következő Események

2023. április

23
április
április 23. 13:30 - 15:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Milyen tulajdonságok összessége a nőiség? Hogyan válhatsz igazán nőiessé? Mit üzen a testtartásod, a járásod, a kezed hogyan kommunikál? Ha érzéki vagy magaddal, érzéki lehetsz másokkal is. Kapcsolódj a testedhez úgy, ahogyan igazán megérdemli. A mozdulatok és egy rövid koreográfia által betekintést nyerhetsz a titokzatos, csábító és érzéki nő világába.   Szeretettel várlak!   Ismerd Önmagad! www.farkasrenata.com https://www.facebook.com/ismerdonmagad/

Tudj meg többet »