Események betöltése

Filep Anita – önismereti fejlesztő, coach, imprószínházi facilitátor

Filep Anita önismereti fejlesztő vagyok. Az irodalom, a színház, a tánc és a szavak mindig is különös módon vonzottak és a mai napig részei a szabadidőmnek is. A dramatikus technikákat nagyon szeretem, mert általuk nemcsak szórakoztatóak és játékosak az egyéni konzultációk vagy a csoportos munka, hanem a tapasztalás, az élményszerűség okán sokkal hatékonyabbak is.
Útonjáró, útkereső embernek tartom magam, az életem kihívásai mentén folyamatosan tanulok. Ez a felfedező kíváncsiság vezetett oda, hogy megismerjem az önismereti módszerek színes világát. Már két évtizede lelkesítenek ezek a tapasztalatok, amelyek mentén pozitív irányban változott szinte minden bennem és ezáltal körülöttem is.
Képzettségeimet tekintve a pszichológiai ismereteimet pedagógiai és gyermekvédelmi tanulmányaim alapozták meg, és a középiskolás korosztály önismereti képzésében tanultam meg a tréneri munka alapjait. Ezután fordultam az imprószínház felé, a Közép-Európai Playback Színházi Iskolában képződtem, majd a rendszerszemléletű coaching és a megoldásállítás módszertanát ismertem meg. Jelenleg szomatodrámát tanulok a testi-lelki egészség és a fizikai jóllét érdekében.

Fontosnak tartom, hogy ebben az úton járásban a tapasztalataimat, módszerbeli tudásomat megosszam, hogy mások is gazdagodjanak a saját útjukon a fejlődésben.
A hozzám fordulóknak a választás szabadságát szeretném üzenni: mindenkinek, aki életében válaszúton jár és új életvezetést vagy életmódot szeretne megvalósítani. Integrál szemléletű segítőként dramatikus és relaxációs technikákból, az NLP és a megoldás-állítás gyakorlatából válogatom azokat az eszközöket, amelyek a haladást leginkább támogatják.

Várlak egyéni konzultáción és csoportos foglalkozásokon, ha érdekel, hogy:
– meglásd és megtedd a következő lépést,
– feltérképezd és használd a lehetőségeidet,
– tudatosítsd, honnan indulsz és milyen erőforrásaid vannak,
– formálni tudd a gondolkodásodat, önértékelésedet,
– észrevedd, hogy haladsz abban, ahogyan az élet kihívásait kezeled és magabiztosabb legyél,
– tennél lépéseket a jóllétedért, céljaidért, belső harmóniádért.

Programjaim:
Imprószínházi kóstoló – csoportos foglalkozás
Töltőállomás – erőforrásgyűjtő csoportos coaching
Iránytű – megoldás a halogatás ellen – csoportos coaching

Jelentkezés és további információ: anita.filep1@gmail.com
https://www.facebook.com/filepanita.eu

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.