Események betöltése

Filep Anita – önismereti fejlesztő, coach, playback imprószínházi facilitátor, Érintés Fesztivál társszervezője

Filep Anita önismereti fejlesztő vagyok. 14 éve vezetek önismereti csoportokat és integrál szemléletű segítőként dramatikus és relaxációs technikákból, az NLP és a megoldás-állítás gyakorlatából válogatom azokat az eszközöket, amelyek a haladásodat leginkább támogatják.

Mindezeket azért, hogy meglásd és megtedd a következő lépést, feltérképezd és használd a lehetőségeidet, tudatosítsd, honnan indulsz és milyen erőforrásaid vannak, formálni tudd a gondolkodásodat, észrevedd, hogy haladsz abban, ahogyan az élet kihívásait kezeled.

Közösen munkálkodunk a jóllétedért, céljaidért, belső harmóniádért egyéni konzultáción és csoportos foglalkozásokon.

Programjaim:

  • Imprószínházi kóstoló – csoportos foglalkozás
  • Februári töltőállomás – erőforrásgyűjtő (csoportos coaching)
  • Iránytű – megoldás a halogatás ellen (csoportos coaching)

Érdeklődés, jelentkezés: anita.filep1@gmail.com

Következő Események

2023. április

22
április
április 22. 00:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Közeledünk és távolodunk, kapcsolódunk, érintünk, inspirálódunk és játszunk! Ebben az imprószínházi programban arra hívlak, hogy megtapasztalva gyermeki játékosságodat, megismerj néhány egyszerű dolgot, amivel érzéseket vagy akár egy rövid sztorit is élményszerűen el tudsz játszani másoknak. A hangunk, a mozgásunk, az érintésünk, a színpadi elrendezés lesz segítségünkre abban, hogy egymáshoz kapcsolódjunk és felszabadultan kifejezzük magunkat. A playback improvizáció módszerét  gyakran használják egyéni- és szervezetfejlesztésben. Leginkább a spontaneitásod, a kifejezőkészséged, valamint az önreflexiós képességed jótékony változását fedezheted fel a gyakorlás során. Ráadásul…

Tudj meg többet »