Események betöltése

Hortolányi Aisha – Tantra Flow

Tantra, Transztánc, Szertartások, női körök, yoga csoportok a fókuszom.

Aishanak hívnak, szeretem ezt a nevet, Élet a jelentése. A név jelentéséhez hűen szeretem az életet megélni úgy, hogy benne Önmagam valódi megtapasztalása a figyelmem fókusza. 

Az önismereti utam 20 éve kezdődött, amikor egy indiai utazás irányba állított, és elindult valódi önmagam keresésének rögös útja. Rengeteg technikát megismertem, elméletet és gyakorlatot. A Tantrával több, mint 10 éve találkoztam először. Elkezdtem fokozatosan elmélyülni ebben a világban, mostanra saját tantrikus alapokon nyugvó programokat és tanfolyamokat tartok. Nagyon szeretem az együttléteket a Tantra női táborokban, a Teremtő yoni szertartásokon és Rising Shakti-körökön, felemelő és megható látni, ahogy a női energiák kinyílnak és kivirágzanak. Közel áll hozzám az újabban indított Shiva (Férfi) -kör és a Tantra masszázs is, melyen keresztül megengedjük saját magunknak a testünk örömteli megtapasztalását és érzékelésünk kiterjesztését. Elfogadjuk, hogy a testünk saját tanítónkká válik. Egy ideje erőteljesen foglalkoztat a Sámán hagyományokon nyugvó transzállapotok előidézésének módszerei, és megélései közben kialakuló felszabadulások és gyógyulások lehetőségei… Ezért is született meg a Tantrikus Transztánc, másnéven Tantric TranceDance program, ami a nyitott tudatosság terében megszülető transzállapotba visz, a mozdulatokon, zenén/ táncon, légzésen és az érintéseken keresztül.

Már régóta küldetésemnek érzem az emberi kapcsolatok mozgatórugóinak feltérképezését, és a mindeközben felhalmozódó tudás és tapasztalás megosztását másokkal, ezzel segítve, irányt mutatva a hozzám fordulóknak.

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.