Események betöltése

Hrotkó Heléna – Holisztikus tánctanár és test-tudat tréner

Kulturális antropológiai tanulmányaim után a mozgás és a tánc világában merültem el, kortástáncművészként és holisztikus tánctanárként diplomáztam.

Majd testtudati módszerekben képződtem tovább, mint a BodyMind Centering®, kranioszakrális terápia, fókuszolás, autentikus mozgás. Ezeket ötvözve tartok mozgáskurzusokat, egyéni konzultációkat és testkezeléseket.

Munkám középpontjában az áll, hogy a testünkkel való kapcsolatunk méltó helyére kerüljön: bensőséges, bizalommal teli legyen, megéljük bölcsességét, szabadságát a mozgásban és a hétköznapokban egyaránt.

Következő Események

2023. április

22
április
április 22. 10:30 - 10:50
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Tarts velünk egy rövid napindító meditációra az V. Érintés Fesztiválon! Segíts ezzel magadnak, a többieknek, és a szervezőknek, hogy ez a fesztivál mindenki fejlődésére és jóllétére szolgáljon. A programot tartja: Hrotkó Heléna, holisztikus tánctanár és test-tudat tréner  

Tudj meg többet »
22
április
április 22. 11:00 - 12:30
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

A szeretetteljes érintés emberi életünk egyik fő tápláléka. Bizonyos értelemben már méhen belül, születésünktől kezdve pedig mindenképpen fejlődésünk egy rendkívül fontos aspektusa, hogy figyelmes érintésen keresztül kapcslódjon hozzánk környezetünk, ezzel megalapozva saját testünk érzékelését, intim kapcsolatainkban való egészséges kötődésünk és embertársainkban és az életben vetett bizalmunk. Ilyen formán gyermekkorunkban kapott érintések, vagy azok hiánya kihat egész életünkre, embertársainkhoz és saját magunkhoz való kapcsolódásunk alakulására. Érintésünk élettörétnetében esetlegesen megélt hiányok vagy sérülések  önismeretünk és tudatosságunk segítségével pótolhatók és transzformálhatók. Mikor ráébredünk…

Tudj meg többet »