Események betöltése

Lévai Brúnó – a Cselekvő Férfi Erő program társalapítója, integrálszemléletű család – és rendszerállító, önismereti mentor

Nőket és férfiakat segítek abban, hogy rátaláljanak belső erejükre, és azt felszabadítva, önazonos életet élhessenek. Küldetésemnek tartom a nők és a férfiak közötti kapcsolat gyógyítását, mind egyéni, mind kollektív szinteken.
Egyéni terápiákat, Intimitás központű önsimereti csoportokat, Családállításokat, a férfi erővel kapcsolatos zárt csoportokat tartok férfiaknak és nőknek egyaránt. Munkámat integrál szemléletben végzem, amelyben összeérnek a személyiség szintek, a transzgenerációs örökség és a spiritualitás.
A Haka Erő Workshopon kapcsolódhatsz azzal az erővel amit eddig nem ismertél, soha nem engedted meg, de mindig ott volt benned.

Következő Események

2023. április

22
április
április 22. 17:30 - 19:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Új-zealandi eredetű maori haka harci tánc segítségével szabadítjuk fel a bennünk lévő potenciált az együtt mozduláson, a hang adáson, grimaszokon keresztül.  A haka gyakorlása segít megtapasztalni milyen az, amikor megengeded a benned lévő erőt, és ezzel egymást tudjuk emelni, meghívni egy felszabadultabb állapotba. Megérezheted milyen, amikor meghallanak és meglátnak. Mi is ez a bennünk lévő potenciál, amivel dolgozunk? Az a teremtő képességünk, ami férfi erőből fakad. Ezzel lehet építeni és pusztítani is.  Ezzel és a férfi oldalunkkal fogunk dolgozni, a…

Tudj meg többet »