Események betöltése

Pintér Árpád Zoltán – érintő, masszázs oktató

Mindig is érdekelt, hogy tudnék segíteni másoknak.

Eleinte – közel két évtizeden keresztül – a szabadidős sport, a mozgás területén bontakoztattam ki ezt a készségemet, és emberek kondíciójának fejlesztésével és közérzetének javításával foglalkoztam. A sok mozgás mellett hamar rájöttem, hogy egy jóleső masszázs megnyugtat, felfrissít, kényeztet, feltölt energiával és lehetőséget ad csak magammal foglalkozni. Kiderült, hogy az érintést legalább annyira szeretem, mint a mozgást. Már tudtam milyen kapni, de nagyon vágytam a tapasztalásra, hogy milyen adni. Milyen megérinteni a másik embert úgy, hogy ezzel segíthetek neki.

Sok pozitív visszajelzés és bátorítás után, valamint egy csodálatos polinéz masszázstapasztalat hatására elindultam az ÚTON. Megismerkedtem a Ma-Uri masszázzsal és annak szellemiségét adó ősi tudással, a HUNA-val. Ez a tapasztalás ráébresztett arra, hogy az ősi kultúrák által használt és bevált gyógyító folyamatok, valamint a mögöttük rejlő tudás és szellemiség érdekel igazán. Rájöttem, akkor tudok majd segíteni másoknak, ha először elkezdem gyógyítani saját magam. Megismerkedtem a Lomi Lomi Nui masszázzsal és az ALOHA szellemiséggel. Mindkettő sokat segített, hogy fejlódjek, változzak. Ez a mai napig tart és tartani fog míg itt vagyok a földön.

Hosszú évek tanulmányai és tapasztalatai alapján – és önös érdekből is, mert imádom, ha a fejemet masszírozzák – kifejlesztettem az ALOHA Fejmasszázst, melynek az ALOHA szellemiség adja az alapját. 

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Szeretsz érinteni? Szeretsz kényeztetni? Szeretsz szeretni? Szeretsz szeretve lenni? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, tarts velünk és tapasztald meg az ALOHA érintést egy bemutató és workshop keretében. Mély kapcsolódás a lelkünkhöz a fej masszírozásán keresztül? Megélni a mély intimitást a fej masszírozásán keresztül? Ellazulhat az egész testem, miközben csak a fejem masszírozzák? A válasz: IGEN. Miben segíthet az ALOHA Érintés? Az ALOHA Érintés és Fejmasszázs egy szeretetteli, gondoskodó, előítélektektól mentes érintések és masszázsmozdulatok összessége. Szellemnek, léleknek és fizikai…

Tudj meg többet »