Események betöltése

PoliLili – Blogger, YouTuber, tabudöntögető

PoliLili vagyok, tabudöntögető YouTuber és blogger. Küldetésem, hogy milliókat inspiráljak arra, hogy végre megtanuljunk őszintén, tabuk és szégyenérzet nélkül beszélni a szexről.

Célom, hogy inspirációt, bátorságot és eszközöket adjak a gyönyörteli, felszabadult, teljes szexuális élet megteremtéséhez. Önismereti programjaimon és táboraim során őszinte, mély és elfogadó beszélgetéseket indítok a szexről olyan támogató közegben, amiben a legtöbbeknek sajnos még soha sem volt része.

Blog, honlap: https://ebredoszexualitas.hu

Események: https://ebredoszexualitas.hu/programok/

Facebook: www.facebook.com/pg/ebredoszexualitas

YouTube: www.youtube.com/channel/UCElGPnBrjt1ZCV_o5pi0xlg

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Milyen orgazmustípusok léteznek? Mitől lesz jó a szex, és mitől lesz jó az orgazmus? Egyáltalán mitől lesz orgazmusunk? És miért van az, ha valakinek nincs orgazmusa? Tanulható? Hogyan?  Ezekről mesélek majd, és bízom benne, hogy ti is megosztjátok saját történeteiteket.  Másfél órás játékos, vezetett beszélgetésre készülj, amiben lesznek személyes megosztások, felteheted a saját kérdéseidet, és elmesélheted a saját történetedet is – ha szeretnéd. De ha inkább csak a többieket hallgatnád, az is lehetséges. Természetesen én is mesélek a személyes megéléseimről,…

Tudj meg többet »