Események betöltése

Saáry Lilla – Kinktudatos Pszichológus

Mindig is hajlamos voltam sokat beszélni a szexről, és feltenni azokat a kérdéseket, amelyeket mások inkább kerülnek. Azt is régóta tudom magamról, hogy szeretem mások problémáit meghallgatni, és segíteni, ahol csak tudok. Többek között ezek miatt lett belőlem pszichológus, és így fordult az érdeklődésem a szexológiai és párkapcsolati problémák felé.
Jelenleg a brit Contemporary Institute for Clinical Sexology (CICS) klinikai szexológia és párterápia képzésére járok. A szexualitás és a párkapcsolatok terén elfogadom a sokféleséget, tehát kimondottam LMBTQIA+-, non-monogám- és kink-barát attitűd jellemez.
A szokatlan szexuális viselkedések iránt mint kutató is érdeklődöm: BA szakdolgozatom keretében a budapesti BDSM-fétis szcénát kutattam. Emellett fontos feladatomnak tartom a szexedukációt és ismeretterjesztést: a Tudaton Magazin számos cikkmet publikálta, oktattam a 2020-as Blue Velvet BDSM-Fetish Trainingen, valamint kink és egyéb témájú szexedukációs, illetve szexuális önismereti foglalkozásokat is tartok. Többek között részt vettem a 25. Pszinapszis, az I. és II. Swinger Fesztivál, a PolyLove fesztivál és az LMBT történeti hónap kerekasztal-beszélgetésein is.
2016 óta magam is a budapesti kink szcéna része vagyok. 2017-től kezdődően minden évben tolmácsként, majd 2022-ben előadóként vettem részt a HunConon, azaz a magyar BDSM konferencián. A munkám során kulcsfontosságúnak tartom az elfogadó, illetve befogadó attitűdöt, a kliensközpontúságot és a kölcsönös beleegyezésről szóló ismeretek átadását.
Honlapom: saarylilla.hu

 

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.