Események betöltése

Szamosi Judit – Pszichológus, a Testidő önismereti módszer alapítója

„Elhivatott vagyok, hogy a hozzám forduló embereket legjobb tudásom szerint segítsem abban, hogy rátaláljanak saját gyógyító folyamatukra, hogy ezáltal teljesebb, békésebb és örömtelibb életet élhessenek.”

A mozgás és a tánc huszonkilenc éve tölt be meghatározó szerepet életemben. Önismerettel először 2010-ben, sajátélmény formájában találkoztam, azóta ez a másik „hobbim”. Nyolc éve rendszeresen kutatom azt a valakit, akit „én”-nek nevezek. Az önismereti élmények hatására 2013-ban elkezdtem pszichológiai tanulmányaimat, okleveles pszichológus diplomám 2019 tavaszán veszem át.

Részletes önéletrajzomat ide kattintva olvashatod.

Honlap: www.testido.hu

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 15:30 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Hogyan érzékeled ruhád érintését a bőrödön? Feszít, vagy szorít valahol, vagy lazán érintkezik bőröddel? Hogyan érintkezik talpad a talajjal? Hogyan érint érzelmileg társad tekintete vagy kezének melegsége? A workshopon változatos módokon tudatosítjuk az érintés testérzékelésünkben betöltött kiemelt szerepét. Önmagunkat érintve próbáljuk minél inkább „belakni testünket” és elfogadni nehezebben szerethető testrészeinket is. Tanulunk érintést adni, elfogadni, mozdulni az érintés mentén és jelen lenni az érintésben. A workshop önismereti jellegű: az alkalom végén feldolgozzuk és megosztjuk egymással élményeinket. További információért a Testidő…

Tudj meg többet »