Események betöltése

Szamosi Judit – pszichológus, Testidő tréner

A húszas éveim közepén kezdtem el önismerettel foglalkozni sajátélmény formájában. Azok az utak, amiket az évek során bejártam kialakították és megerősítették azt az elhatározást, hogy segítői pályára lépjek. Úgy gondolom, hogy az önfelfedezés útja, mindamellett, hogy néha vitathatatlanul göröngyös, egyúttal érdekes is lehet.

Táncművész voltam előbb, pszichológus később lettem. Pszichológusként az egészségfejlesztés és prevenció területén dolgozom, valamint egyéni vállalkozás keretében egyéni pszichológiai konzultációkat, autogén tréning és Testidő önismereti csoportokat tartok.

A Testidő önismereti csoportokban a mozgás, a tánc és a testtudati munka eszközével dolgozunk. Szakmai érdeklődési területem közé tartoznak a testtudatossággal, mozgással és tánccal foglalkozó elméleti és gyakorlati módszertani témák. A humanisztikus, egzisztenciális és transzperszonális pszichológia szemléletét érzem leginkább magaménak. Szabadidőmben szeretek a természetben időt tölteni és bevonódni kreatív, alkotói folyamatokba.

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.