Események betöltése

Tihanyi Benedek – orvos, önismereti tréner, jógaoktató

A találkozóinkon segítséget kapsz, hogy:

~°~ …időt és figyelmet adj a testednek és a hatodik, testi érzékednek, nyitottabbá válj a kellemes testi jelzések felé (energia, oldottság, finom bizsergések) és elérhetőbbé tedd magad számára.

~°~ együtt tudj lenni akár kellemetlen testi érzetekkel is (feszültség, fáradtság, fájdalom), és hatékonyabban kezelhesd őket.

~°~ erősebb összhangot és együttműködőbb viszonyt alakíthass ki tested és tudatod között, csökkentsd közöttük az elnyomást és a kiszolgáltatottságot. Ezáltal kiegyensúlyozottabban vehess részt a hétköznapok kihívásaiban és az emberi kapcsolataidban.

 

Ezen célok eléréséhez a csoportos foglalkozásaimon minden segítő és gyógyító képességemet és tudásomat egyesítve veheted igénybe, különböző módszerekre helyezve a hangsúlyt:

– JÓGA óráimat ajánlom a mozgás, erősítés és nyújtás, légzés és relaxáció kedvelőinek (ld. https://goo.gl/loZZHM)

– a FÓKUSZOLÁST ajánlom a személyiségfejlesztést, önismeretet, személyes problémákra megoldást keresőknek (https://goo.gl/e3q968)

– a HANGFÜRDŐ MŰHELYT ajánlom a hang, beszéd, ének és ritmus, meghallgatás, kommunikáció iránt nyitottaknak (https://goo.gl/QxTqY8).

A csoportok mellett EGYÉNI foglalkozásaimon a te igényeid szerint veheted igénybe mindezen módszereket és orvosi ismereteimet (https://goo.gl/cJrm4d), hogy létrehozhasd magadnak azt, amire szükséged van, visszaállítsd vagy erősítsd testi-lelki jóllétedet.

 

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.