Események betöltése

Ujhelyi Péter – TestSzobrász mester, Thai masszőr, Acroyoga instruktor

Ujhelyi Péter vagyok, és akik ismernek, azt mondják rólam, hogy „ragadós” a nyugalmam. Nem volt ez mindig így, a változás 2006-ban indult nálam.

Ekkor befejeztem a vállalkozásomat, és elhelyezkedtem egy értelmi sérülteket foglalkoztató egyesület lakóotthonában. Itt 2010-ig dolgoztam. Az ott töltött időszak nagyon szép része az életemnek.

Mindenkinek ajánlom, hogy próbáljon meg kapcsolódni értelmi sérültekkel: folyamatos önismereti munka.

2006-ban kezdtem meg thai masszázs tanulmányaimat Németh Balázsnál, a Sunshine Network masszázs iskola tanáránál. Itt elvégeztem: egy kezdő thai masszázs tanfolyamot, egy derék terápiás tanfolyamot, egy thai masszázs kezek nélkül tanfolyamot, egy gyógynövény-párnácskás workshopot, és Craniosacralis biodinamika képzésre Tar Zsolthoz jártam.

​Végül 2014-15-ben elvégeztem a TestSzobrász képzést Pegán Attilánál. Azóta is TestSzobrászként dolgozom, mert ebben a tevékenységben integrálódik minden eddigi tanulmányom. Jelenleg a TestSzobrászat kötőszöveti elmélete, és a thai masszázs ötvözetén dolgozom, aminek a Nuad Fascial Consept (NFC) nevet adtam.

Következő Események

2023. április

22
április
április 22. 11:00 - 12:30
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

A 90 perces foglalkozás témája az érintés mélységeinek megtapasztalása. Egy 10 perces bevezető előadás után párokba fejlődve mindenki ad, és kap egy 35 perces thai masszázst amit vezetek, és szupervizionálok segítve a résztvevők tapasztalatait. A workshop célja inkább a tapasztalat szerzés, és néhány thaimasszázs technika elsajátítása otthoni gyakorlásra. A résztvevők megismerhetik az energiavonalak megtalálásának és megnyitásának módját,  

Tudj meg többet »