Események betöltése

Zám Zoltán – Intuitív coach, integrál szemléletű önismereti csoportvezető, a Cselekvő Férfi Erő projekt társalapítója

Zám Zoltán – Intuitív coach, integrál szemléletű önismereti csoportvezető, és a Cselekvő Férfi Erő projekt egyik alapítója vagyok. 10 éve kezdtem elmélyülni az önismereti utamban. Fontosnak tartom, hogy átadjam a tapasztalataimat és segítsem a hozzám forduló férfiakat és nőket az útjuk során. Szívügyem a férfi erő felszabadítása, a haka tánc és a férfiak közötti szövetség erősítése. Emiatt döntöttünk 2018-ban Lévai Brúnó barátommal, hogy megalapítjuk a Cselekvő Férfi Erő projektet. Azóta több száz férfi vett részt programjainkon, 10 hónapos csoportjainkon, és elvonulásainkon. Másik szívügyem a munkám során, hogy eljussunk a természetes működésünkhöz, rátaláljunk arra, hogy mi most az önazonos. Ehhez szükség van a belső őszinteségre, bátorságra, és megnyílásra magunk és a másik ember felé.

Az idei Érintés Fesztiválon várunk szeretettel nőket és férfiakat egyaránt a programunkra: Haka Erő Workshop – Szabadítsd fel a benned lévő erőt!!

 

Következő Események

2023. április

22
április
április 22. 17:30 - 19:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Új-zealandi eredetű maori haka harci tánc segítségével szabadítjuk fel a bennünk lévő potenciált az együtt mozduláson, a hang adáson, grimaszokon keresztül.  A haka gyakorlása segít megtapasztalni milyen az, amikor megengeded a benned lévő erőt, és ezzel egymást tudjuk emelni, meghívni egy felszabadultabb állapotba. Megérezheted milyen, amikor meghallanak és meglátnak. Mi is ez a bennünk lévő potenciál, amivel dolgozunk? Az a teremtő képességünk, ami férfi erőből fakad. Ezzel lehet építeni és pusztítani is.  Ezzel és a férfi oldalunkkal fogunk dolgozni, a…

Tudj meg többet »