Események betöltése
22
április

Autentikus Mozgás (csoportos foglalkozás, 90 perc)

április 22. 17:30 - 19:00

Az Autentikus Mozgás egy sajátos forma, ahol saját magadat vezeted, irányítod. Fejleszti és támogatja az elmélyülést, javítja az észlelést, erősíti a belső fókuszt, fejleszti az előítéletek és az ítélkezéssel szembeni önkifejezést.
Mi történik?
Általában csukott szemmel végzed a folyamatot és van egy tanú, aki vigyáz a testi épségedre és figyel téged. A térben többen is mozognak, így másokkal való kapcsolódásra is van lehetőség. A mozgó spontánul fejezi ki magát gesztusokkal, mozdulatokkal, hangokkal, vagy éppen a csenddel.
Belső impulzusokat követ a mozgás alatt, amely ott és helyben születik meg. A tanú egyszerre figyel rád és saját belső világára, melyben élményei bizonyos értelemben a mozgó világára való válaszként születnek meg. Ezek nem ítéletek, hanem érzelmek, érzések, hangulatok, sajátos történetek, egyfajta ön-tudatosság.
A tanúnak és a mozgónak ezután lehetősége van megosztásra, mely sajátos módon történik elősegítve azt, hogy mindenki a maga élményénél maradva gazdagodhasson a másik tapasztalatai által is.
Az Autentikus Mozgást lehet egyedül (gyakorlott tanárral/ terapeutával/ tanúval) végezni, vagy csoportban: vezetővel, vagy vezető nélkül is. Ez a technika több módon is használható, többek között terápiára, alkotói inspirációra, rekreációra, meditációra, közösségépítésre, -fejlesztésre.
Az alaptechnikával ismerkedünk, együtt gyakorlunk.
Hozz kényelmes ruhát, amiben szabadon mozoghatsz!

Részletek

Dátum: április 22.
Időpont: 17:30 - 19:00
Esemény kategóriák: , ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760