Események betöltése
22
április

Az örömteli intimitás origója  (csoportos foglalkozás, 90 perc)

2023-04-22 11:00 - 12:30
  • Ez az esemény elmúlt.

A szeretetteljes érintés emberi életünk egyik fő tápláléka. Bizonyos értelemben már méhen belül, születésünktől kezdve pedig mindenképpen fejlődésünk egy rendkívül fontos aspektusa, hogy figyelmes érintésen keresztül kapcslódjon hozzánk környezetünk, ezzel megalapozva saját testünk érzékelését, intim kapcsolatainkban való egészséges kötődésünk és embertársainkban és az életben vetett bizalmunk.

Ilyen formán gyermekkorunkban kapott érintések, vagy azok hiánya kihat egész életünkre, embertársainkhoz és saját magunkhoz való kapcsolódásunk alakulására.

Érintésünk élettörétnetében esetlegesen megélt hiányok vagy sérülések  önismeretünk és tudatosságunk segítségével pótolhatók és transzformálhatók. Mikor ráébredünk arra, hogy  ott él bennünk felnőtt, belső anyai és apai részünk, aki képes a belső gyermek felé fordulni azzal a szeretettel, azzal a figyelemmel, amire belső gyermekünknek szüksége van, szó szerint kezünkbe vesszük intimitásunk új alapokra helyezését és kibontakozását. Csakis mikor vállaljuk saját életünkért és szeretetraktáraink feltöltéséért a felelősséget, akkor adunk teret egészséges kötődésünknek, harmónikus és kiegyensúlyozott párkapcsolatunk megteremtésének, szülői minőségünk örömteli megélésének.

Ezen a programon, saját belső gyermekünkkel való találkozásnak és feltöltésének adunk teret, meghívva belső anyai és apai minőségünk, megtapasztalva, hogy mi magunk vagyunk az áhított érintés és szeretet forrása, örömteli intimitásunk origója.

Részletek

Dátum: 2023-04-22
Időpont: 11:00 - 12:30
Esemény kategóriák: ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760