Események betöltése
22
április

Együttműködő Kommunikációval (EMK) játékosan saját magunk és egymás felé (csoportos foglalkozás és előadás, 90 perc)

2023-04-22 11:00 - 12:30
  • Ez az esemény elmúlt.

„A szavai simogatnak, vagy szinte taszítanaktámaszt nyújtkörülölel a figyelme?” Néhány olyan beszédes kifejezés a nyelvünkben, melyek érzékletesen mutatják meg, hogy az a minőség, ahogyan egymással beszélünk, és ahogyan fizikailag is érint(kez)ünk, milyen szorosan kapcsolódik, egy tőről fakad!

Hogyan vagyunk képesek elengedni az ítélkezést, és szeretettel figyelni önmagunkra és ezen keresztül a másikra? Van, aki fizikai érintésen keresztül könnyebben nyitja meg a szívét, van, akinek a meghallgatás és kibeszélés a kulcs a szívéhez. Ha a kapukat és az utakat keressük, és nem a gátaknál toporgunk, akkor lépésről lépésre építhetjük a bizalmat az örömteli együttlétig.

Az Együttműködő (Erőszakmentes) Kommunikáció (EMK) kapcsolatteremtő, konfliktuskezelő módszer. Azt hirdeti, hogy egy feszült pillanat épp úgy alkalmas találkozást teremteni, mint egy békés. Szemléletmódját most néhány páros és csoportos játékos gyakorlaton keresztül, és a tapasztalatainkat megosztva közelítjük meg. Ezek segítségével könnyebben felismerjük saját magunk és a másik fél érzéseit és szükségleteit, és megtanulhatunk ezekről gyengéden és szabadon, tisztelettel beszélni. Elindulhat egy új minőségű kapcsolat!

Részletek

Dátum: 2023-04-22
Időpont: 11:00 - 12:30
Esemény kategóriák: ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760