Események betöltése
22
április

Hangölelő masszázs (egyéni kezelés, 50 perc)

április 22. 11:01 - 16:00

Erre a programra előzetes telefonos helyfoglalás szükséges! Kérjük hívd: 06306674258

Egy olyan kezelésre várunk téged, ahol az érintés és a hang találkozik, közös áramlásuk elringat, ez az 50 perc csak rólad, neked szól. A szent térben születik meg egy teljesen intuitív áramlás-varázslat, ami segíthet a teremtésben, a stresszoldásban és elindulhatnak az öngyógyító folyamatok.

Ketten tartjuk ezt a teret számodra, Puska Nóra az érintést, masszázst adja, Nagy Barbara a hangokkal és dalokkal segíti a teljes ellazulásodat.

Az érintésben a Lomi Lomi masszázs esszenciája a lágy, de mélyen ható, áramló mozdulatok és a megtartó figyelem van jelen.

A hangfürdőben pedig hangtálak, gitárjáték, gyógyító mantrák, intuitív dalok szólalnak meg, amiket a pillanat szül és amik csak neked szólnak.

A gyengéd, gondoskodó érintések közben olyan biztonságot élhetsz meg, ami nagyon mély relaxációt tesz lehetővé, ahol végre igazán megpihenhet a tested és a lelked.

A mantrák rezgései pedig erős energetikai tisztítást, gyógyítást végeznek.

Mielőtt eljössz hozzánk, gondold át, mi az, amin szeretnél az életedben változtatni, mit szeretnél megvalósítani, milyen szándékot küldenél ki az univerzumba. Kezelés előtt ezt megbeszéljük, s így mindhárman ennek a szándéknak az erőterében fogunk áramlani.

A masszázs időtartama 50 perc es az ára 20 ezer Ft. Az 50 perc a tiszta masszázs idő, ehhez jön még hozzá kb. 15-20 perc ismerkedés, szándékmeghatározás.

Részletek

Dátum: április 22.
Időpont: 11:01 - 16:00
Esemény kategóriák: , ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760