Események betöltése
23
április

Hawaii, hullámzás, energia (egyéni kezelés)

2023-04-23 13:00 - 16:00
  • Ez az esemény elmúlt.

Erre a programra előzetes telefonos helyfoglalás szükséges!

Kérjük hívd: +36 70 953 5563

Nekünk Európában a masszázsról csak az a képünk alakult ki, hogy az valami izomlazító tevékenység. Ez nem egészen így van! Az igazi bodywork, azaz testmunka, ennél sokkal többet jelent.

Rengeteg szellemi munkát és energiát fektettél már eddig a változásokba. Sokszor úgy érezhetted, hogy kilátástalan a helyzeted, de te mégis mész előre saját döntésed által vagy az élet hatására.

Időnként felbukkannak benned ilyen negatív érzések, mint például: elegem van, nem bírom tovább. Élhetetlen ez az ország. Itt mindenki mindenkit kritizál, ahelyett, hogy cselekedne. Mire jó ez a sok feszültség, miért van minderre szükség? És hol a szeretet? Mindenkinek szüksége van szeretetre. Egyáltalán miért van az, hogy az emberek nem tudnak szeretni és megbízhatatlanok?…

Igen…, az emberek. De én is ember vagyok. Akkor én sem tudok szeretni? De igen, tudom, hogy tudok és nagy szükségem van rá, mint ahogy mindenkinek nagy szüksége van rá. Arra, hogy szeressenek és arra is, hogy szerethessek másokat.

Furcsa lenne számodra az az érzés, hogy a dolgok hirtelen megváltoznak? Ilyen az út. Közben élted az életed, észrevétlenül megkaptad a tanításokat és eljutottál a célhoz. És a dolgok hirtelen megváltoznak. Elengedtél, feldolgoztál életeseményeket és megérkezett a megoldás.

Ilyen út a Lomi-Lomi.

A számunkra szokatlan megoldások sokszor rendkívüli teljesítmények lehetőségét nyújtják.

 

Várlak szeretettel, Aloha:

Kaló László lomilomi nui masszőr

 

Bejelentkezés:

Telsz. +36 70 953 55 63

 

Email

kalolaszlo@gmail.com

 

https://www.hawaiimasszazs.hu/

 

Részletek

Dátum: 2023-04-23
Időpont: 13:00 - 16:00
Esemény kategóriák: ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760

Szervező